Fokus på kunder med en fremtid

Ikke alene forsikrer vi dit salg. Vi hjælper det også på vej ud i verden

Fokusér på de kreditværdige kundeemner i markedet

Via Atradius’ onlinesystem kan du lynhurtigt få svar på, om et nyt kundeemne er kreditværdigt. På den måde kan du nemt identificere de emner, det er værd at målrette jeres salgsressourcer mod – så undgår I at spilde tid på virksomheder, der alligevel ikke kan betale.


Sælg til dine kreditværdige kunder

Med vores løbende overvågning får du et mere præcist øjebliksbillede af dine kunders kreditværdighed – også de gode, gamle kunder, hvor man ofte ikke er opmærksom på  faresignalerne. Det gør dig i stand til løbende at justere betalingsbetingelserne på de mest økonomisk trængte kunder, mens du i stedet kan øge salgsindsatsen på dine mest kreditværdige kunder.

 

Vi understøtter dit salg på nye markeder

Når du første gang skal handle på et nyt marked giver det sikkerhed, at dit kreditforsikringsselskab kender til kunder i markedet, betalingskutymer og salgs- og leveringsbetingelser. Vi sikrer i samarbejde med dig, at din police er skræddersyet bedst muligt til at understøtte dit salg på nye markeder.

 

Tilbyd konkurrencedygtige kreditter

Vores kreditvurderinger gør dig i stand til at tilbyde
kreditbetingelser, der er i balance med kreditrisikoen. Med overblik over risikoen undgår du at tilbyde for korte kreditter til dine kunder. Dermed øger du dine salgsmuligheder og bliver mere konkurrencedygtig.


Sælg mere hurtigere til nye kunder

Med en kreditforsikring i ryggen skal betalingstilliden ikke først opbygges gennem flere handler. At tilbyde nye kunder bedre kreditvilkår hjælper dig til at få ordren i hus. Når du har fået fastsat et kreditmaksimum, kan du trygt starte op med at handle og tilbyde konkurrencedygtige kreditvilkår.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information