Serv@Net-guides

Her kan du finde guides til specifikke emner i Serv@Net. Har du yderligere spørgsmål til Serv@Net er du altid velkommen til at kontakte Kundecenter på tlf.: 33 26 52 30.

(Alle guides er i bunden af siden - For English guides see the link below)

 

 

Kom i gang

Første gang du logger på

Første gang du skal bruge vores onlinesystem, Serv@Net, har du mulighed for en række valg. I denne guide giver vi dig hjælp til at komme hurtigt i gang med Serv@Net.

Elektronisk post

I kan selv bestemme, hvordan I ønsker at modtage dokumenter fra Atradius. I denne guide kan du se, hvordan du slår elektronisk post til og vælger hvem, der skal modtage hvilke ­dokumenter. I kan f.eks. oprette en fælles indbakke til modtagelse af dokumenter og I kan også vælge hvem, der skal modtage kopier.

Ansøgning om kreditmaksima

Når du vil etablere et kreditmaksimum på en af jeres købere, skal du ansøge om dette via Serv@Net. I denne guide kan du lære mere om, hvordan du finder den rette køber i vores system, hvordan du opretter din ansøgning, og hvordan du tilføjer yderligere oplysninger til din ansøgning.

Find den rette køber

Det er vigtigt, at I ved præcis, hvem jeres køber er. Hvis den betalingsforpligtede køber ikke er den samme, som den køber, I har forsikret, så dækker forsikringen ikke. Denne guide kan hjælpe dig til hvordan du finder købere i Serv@Net for en lang række lande.

Liste/slette/reducere kreditmaksima

I Serv@Net kan du danne lister over alle jeres aktive kreditmaksima og kredittjek. Du kan også slette og reducere kreditmaksima, som I ikke længere har behov for. I denne guide lærer du, hvordan du danner lister og sletter/reducerer kreditmaksima.
 

Manglende betaling og inkasso

Indberetning af manglende betaling

Når en af jeres købere ikke betaler, skal du lave en skadeindberetning. I denne guide lærer du ­hvordan du indberetter via Serv@Net og hvad du skal være særligt opmærksom på.

Inkasso via Collect@Net

På Collect@Net kan I følge jeres inkassosager og se nuværende status og historik. Du får adgang til Collect@Net via Serv@Net og her er det f.eks. muligt at sende meddelelser direkte til sagsbehandleren og danne rapporter over alle jeres inkassosager.
 

Rapporter

Eksport til Excel

I Serv@Net kan du hente detaljerede rapporter over jeres aktive kreditmaksima og kredittjek. Guiden her lærer dig, hvordan du danner rapporter online og eksporterer dem til Excel.

Relateret indhold

Serv@Net Guides

Here you can find the English guides on specific topics in Serv@Net. You are always welcome to contact our customer service on +45 33 26 52 30 if you have further questions about Serv@Net.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information