Design din egen vækst!

Hvad kan Atradius gøre for dig?

Med åbne og forbundne markeder er der flere muligheder for vækst end nogensinde før. Mode- og designvirksomheder skal derfor være i stand til at reagere hurtigt, når mulighederne viser sig. Men globale markeder påvirker også dine kunder, hvilket skaber usikkerhed om deres økonomiske formåen.

Hos Atradius tilbyder vi en enkel, men komplet løsning til de mode- og designvirksomheder, der ønsker at få et overblik i en travl hverdag. I en evig foranderlig branche kan vi forsikre jer mod manglende betaling og inddrive jeres udeståender. Vi er den partner, der gør det nemmere for dig at skabe den stabilitet, der gør international vækst mulig.

Få en kreditvurdering! 

...af dine vigtigste kunder og modtag tilbud på kreditforsikring 

 

 

Dine informationer

 

 

Hvem er Atradius?

Atradius er førende i Danmark inden for kreditforsikring, garantier og erhvervsinkasso med mere end 90 års erfaring og en markedsandel på 60%. Vi tilbyder løsninger, der understøtter vækst ved at forbedre den økonomiske stabilitet, forenkle kreditstyringen og reducere kreditomkostningerne.
Vores kunder er et bredt udsnit af store og små virksomheder inden for alle brancher. Vi er en del af et globalt kredit- og garantiforsikringsselskab med 3.700 medarbejdere i 50 lande og ejet af forsikringskoncernen Grupo Catalana Occidente. I Danmark beskæftiger vi ca. 100 medarbejdere og har kontor i Århus og København.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få opdateringer om vores seneste publikationer og rapporter, samt øvrige nyheder om, hvordan vi ser udviklingen i en lang række lande og brancher.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke her

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information