Kreditforsikring

Vi tilbyder et stærkt forsikringsprogram

Vi har en række forskellige forsikringsløsninger, som vi tilbyder sammen med en række services såsom onlinesystemer og et professionelt kundeservice set-up.

Forsikringsløsninger

Den rigtige kreditforsikring er et vækstværktøj. Find den løsning der passer jer.

Kundeservice

Læs om vores online platform og kundeservice set-up. Klik og find ud af hvordan vi vil servicere dig og sikre, at du får fuld værdi af din forsikring hos os.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information