Multinationale virksomheder

Atradius Global er en specialiseret enhed, der servicerer multinationale virksomheder. Det er til jer, der ønsker en kreditforsikring, som understøtter jeres kreditpolitik på tværs af alle markeder.

Atradius Global arbejder sammen med dig om at skræddersy en forsikringsløsning, der tager højde for koncernpolitikker og samtidig giver fleksibilitet på de markeder I er tilstede på. Når du vælger Atradius Global, er du sikker på at få den samme høje service i hele verden, der samtidig er tilpasset lokale behov.

Kontakt os


 

handshake

Vores ekspertise er din sikkerhed for effektiv global kreditstyring

Når det kommer til at håndtere kreditrisici globalt, kan det ofte være en kompliceret proces. Vi forstår, hvad det vil sige at operere på mange markeder og samtidig håndtere lokale  kreditvurderinger og –udmåling på ofte tusindvis af købere, uden at afvige fra koncernens kreditpolitik.

I et tæt samarbejde med jer som kunde, sikrer vi, at I får adgang til vores viden og ekspertise i hele verden. Hos Atradius får I bl.a. adgang til oversigter over jeres krediteksponeringer på tværs af koncerner i jeres kundeportefølje. Vi afholder løbende møder mellem jer og vores kreditmedarbejdere, hvor vi bl.a. diskuterer branche- og markedsudvikling samt kreditudmålinger – både på lokale markeder og koncernniveau.

 

Costumerfocus

 

Det får du som kunde hos Atradius Global:

  • Fokus på løsning af dine udfordringer for håndtering af global kreditstyring

  • Et dedikeret team af medarbejdere der arbejder for jer.

  • En policestruktur der på samme tid er skræddersyet, fleksibel og sikrer ensartethed på tværs af markeder og sprog. 

”Erfaring og global rækkevidde er absolut det vigtigste udgangspunkt for  multinationale virksomheder når de vælger kreditforsikringsselskab. De største virksomheder i Danmark viser os den tillid at lægge deres kreditforsikringsprogram hos os.”

Gitte Vind Holm
Country Manager, Global Danmark

Læs mere om vores service til multinationale virksomheder

Kontakt os og få et tilbud

Telefon
Ring til os på 33 26 50 00

E-mail
Skriv til os på info.dk@atradius.com
 

Relateret indhold

Atradius Atrium

Atradius Atrium | Credit management portal

Atradius Atrium er en onlineportal, som tilbyder en samlet adgang til alle de værktøjer, du har brug for, når du skal håndtere dine policer og ansøge om kreditmaksima.

Atradius Insights

Eye viewing data |Atradius Insights

Vores mål er at understøtte din vækst. Med Atradius Insights, som er vores helt nye online værktøj, giver vi dig mulighed for at være på forkant med nye muligheder eller risici.

Inkasso

International freight movement | Atradius

Vores inkassoafdeling består af internationale inkassospecialister, der kan hjælpe jer med at få inddrevet tilgodehavender på tværs af landegrænser, tidszoner samt kulturelle og sproglige barrierer.