Om os

"Vi er en servicevirksomhed og det tager vi bogstavligt. 96% af vores kunder siger at de er loyale overfor os. Hele 67% beskriver sig som aktive ambassadører jvf. seneste tilfredshedsundersøgelse fra Ennova."

Erik Skovgaard Nielsen, Direktør | Atradius Danmark

Som specialist inden for kreditforsikring, garanti og inkasso ønsker vi at skabe stærke bånd til vores kunder. Vi arbejder tæt sammen med dig for at kunne forstå og understøtte din forretning.

Atradius i Danmark

Atradius er markedsleder i Danmark og har rødder tilbage til 1922

Koncernledelse

Vores koncerndirektion og bestyrelse driver vores forretning med udgangspunkt i vores interessenter og vores kunders behov.

Ledelse og governance

Via vores Governance-retningslinjer, Kundeservice Charter og investeringer i innovation, ønsker vi at give vores medarbejdere og kunder de absolut bedste produkter og ydelser.

Ratings

Vores finansielle styrke er blevet bekræftet af ratingsbureauerne A.M. Best - A (Excellent) stable outlook - samt Moody’s - A2 stable outlook.

Fakta og nøgletal

Med tilstedeværelse på alle kontinenter er vi en af verdens førende udbydere af kreditforsikring, garanti og inkasso. Her følger et kort overblik over vores forretning, som den ser ud i dag.

key facts and figures

Årsberetninger

Årsberetningen giver et komplet overblik over Atradius’ performance, strategier og yderligere økonomisk information set over et helt år.

Information om aktionærerne

Atradius NV er en privat virksomhed ejet af Grupo Catalana Occidente, S.A. og Grupo Compañía Española de Crédito y Caución, S.L.

Historie

I 2015 fejrede vi vores 90 års jubilæum - en vigtig milepæl i vores stærke tradition for at understøtte virksomheders vækst i hele verden.

Keizersgracht Office History Teaser

Koncernorganisationsstruktur

Den operationelle struktur i vores multinationale selskab er organiseret til at optimere effektiviteten og om muligt reducere den lovgivningsmæssige kompleksitet af flere jurisdiktioner i hele verden.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information