Tilmeld dig og modtag

Atradius’ rapporter

 

Bliv opdateret med de seneste rapporter og prognoser leveret direkte i din mailboks.

 

Alle vores rapporter er frit tilgængelige. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig! Så sørger vi for, at vores rapporter bliver sendt til dig, så snart de er tilgængelige. Med vores rapporter kan du blandt andet få:

  • Indsigt og kendskab til brancheudvikling og prognoser verden rundt
  • Et forkromet overblik over risikosituationen i en lang række lande
  • Mulighed for at skræddersy og tilpasse efter dine behov, og kun se de brancher og lande som du er interesseret i
  • Få et forspring i forhold til konkurrenterne via specifik indsigt fra en af verdens førende udbydere af kreditforsikring og inkassoservice

 

Reports magazine style

 

Om Atradius og vores publikationer

Atradius er en global markedsleder inden for kreditforsikring, garanti og inkassoservice. I tillæg til vores produktløsninger deler vi også regelmæssigt ud af vores vidtrækkende ekspertise gennem vores publikationer. Vores rapporter udarbejdes af vores økonomer og analytikere og indeholder alt om økonomiske tendenser, branche- og insolvensudsigter og betalingsadfærd.

Se alle vores produkter og services. 

Jeg vil klart anbefale Atradius’ rapporter som et nødvendigt redskab for enhver kreditchef, som ønsker at have fingeren på pulsen med de brancher og lande de til dagligt beskæftiger sig med.

Kay Brennand
Group Credit Manager, EMR

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information