Deltag i vores webinar:

Fra krise til mulighed: Hvad er fremtiden for global handel?

Da Covid-19 sendte verden i recession, skete der store forandringer på handelsområdet på bare få måneder. Blandt dem var pandemiens indvirkning på verdens værdikæder, den løbende genforhandling af handelstold, ændring af handelsrelationer globalt og en stigende digitalisering af samhandlen.

Og nu hvor pandemien ser ud til at kunne vendes med udrulning af vacciner rundt om i verden, hvor ligger mulighederne så for at få vækst?

Deltag i vores serie af fire webinarer, der er skræddersyet til at give input på det nye internationale handelsmiljø, navigere i det nye risikobillede og identificere vækstmuligheder. Gå ikke glip af muligheden for at få svar fra vores panel af talere.

Event #3
Sådan påvirker digitalisering global handel

Mange virksomheder har som en reaktion mod Covid-19 sat gang i at digitalisere deres forretning. Og for nogle er den proces kommet før de selv havde planlagt den.

Digitalisering er derfor kommet på dagordenen i mange bestyrelser, og på vores webinar 3 har vi derfor inviteret et panel af eksperter til at indvie os i, hvordan digitalisering påvirker den globale handel.

Teknologi har påvirket måden vi kommunikerer på, men hvordan den påvirker måden vi driver handel på?

Kan kunstig intelligens og big data give nye muligheder for vækst? Og hvordan kan digitalisering understøtte brugeroplevelsen, forbedre effektiviteten og ændre forretningen?

Som altid inviterer vi dig til at stille spørgsmål til vores ekspertpanel, som består af virksomhedsledere, der er udvalgt fordi de er digitale fyrtårne. 

Daisy McAndrew (tidligere økonomisk redaktør og chefpolitisk korrenspondent for ITV News) er moderator for paneldiskussionen, som består af:

  • David Rowan er grundlægger af og redaktør på WIRED’s engelske udgave og investor i tekologi start-ups.
  • Jean-Marc Noël er grundlægger af og administrerende direktør ved Trusted Shops
  • Frédéric Wittemans er international kreditdirektør for Ingram Micro
  • Dirk Hagener er direktør for strategi og forretningsudvikling i Atradius


Følg linket for at se webinaret

Se webinaret nu

Introduktion til paneldeltagere

 

David Rowan

David Rowan

David Rowan er grundlægger og redaktør på den engelske udgave af magasinet WIRED (fra 2008-2017) og en aktiv investor i teknologi start-ups. Han er desuden forfatter af: Non-Bullshit Innovation: Radical Ideas from the World's Smartest Minds.

Jean-Marc Noel

Jean-Marc Noël

Jean-Marc Noël er medgrundlægger og CEO i virksomheden Trusted Shops. Firmaet arbejder i 12 lande i Europa og tilbyder teknologiske løsninger for at skabe tillid mellem mennesker og virksomheder i den digitale alder.

   

Frédéric Wittemans

Frédéric Wittemans

Frédéric Wittemans er international kreditdirektør i Ingram Micro - verdens største IT-distributør. Firmaet er tilstede i 52 lande og leverer teknologi, networking, software og dataløsninger.

Dirk Hagener

Dirk Hagener

Dirk Hagener er direktør for strategi og forretningsudvikling i Atradius. Hagener er desuden ansvarlig for Atradius’ innovations dagorden og har en baggrund som strategikonsulent og e-commerce specialist.

Læs mere om paneldeltagerne her

Det sidste webinar:

Webinar #4: De-globalisering – en ny måde at handle på? Men holder den?

Onsdag d. 23. juni 2021 kl. 11.00

Gik du glip af event #3?

Du kan bestille et white paper indeholdende emnerne fra webinaret.

Vi vil publicere detaljer om de kommende webinarer snarest muligt. Alternativt kan du skrive dig op til en e-mail reminder, der fortæller dig, hvornår vi offentliggør indholdet om vores næste event.

White paper

Skriv dig op til white paper

email alert

Tilmeld dig næste webinar

Gik du glip af vore tidligere events?

Webinar #2: Sådan påvirker handelsforhold og told verdenshandlen

Et whitepaper om emnet og en kort video med de vigtigste pointer bliver lagt ud snart. Skriv dig op til at få en kopi af whitepaper her.

 

Skriv dig op til et whitepaper

 

 

Webinar #1 Sådan har Covid-19 ændret global handel for altid

Bare rolig. Du kan finde en video med alle pointerne her og et whitepaper her.

Download whitepaper

Se optagelsen nu

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information