Deltag i vores webinar:

Fra krise til mulighed: Hvad er fremtiden for global handel?

Da Covid-19 sendte verden i recession, skete der store forandringer på handelsområdet på bare få måneder. Blandt dem var pandemiens indvirkning på verdens værdikæder, den løbende genforhandling af handelstold, ændring af handelsrelationer globalt og en stigende digitalisering af samhandlen.

Og nu hvor pandemien ser ud til at kunne vendes med udrulning af vacciner rundt om i verden, hvor ligger mulighederne så for at få vækst?

Deltag i vores serie af fire webinarer, der er skræddersyet til at give input på det nye internationale handelsmiljø, navigere i det nye risikobillede og identificere vækstmuligheder. Gå ikke glip af muligheden for at få svar fra vores panel af talere.

Event #1
Sådan har Covid-19 ændret global handel for altid

Covid-19 recessionen har påvirket det internationale handelsmiljø dybt, og skabt forandringer, som nogle mener er permanente, og derved omformet global handel for evigt. Så hvor er mulighederne for vækst?

Daisy McAndrew, tidligere økonomisk chefredaktør og politisk chefkorrespondent for ITV News, er moderator i vores webinarer, hvor vi også præsenterer:

  • Professor Ian Goldin  - Professor i Globalisation og Udvikling på Oxford Universitet og Direktør på Oxford Martin Programme on Technological and Economic Change
  • Emma Marcegaglia – Formand og CEO for Marcegaglia Holding S.p.A. (Italy)
  • Johan Melander – Kreditdirektør for Electrolux APAC & MEA
  • Edwin Kuhlman – Chef i Underwriting for Atradius Global Kommerciel og underwriting afdelingen i Nederlandene.


Dato: Torsdag den 4. Februar 2021
Tid: 11.00
Varighed: 45 minutters paneldiskussion, efterfulgt af 15 minutters live Q&A

Klik på linket herunder for at registre dig og stil spørgsmål til panelet.

Ja tak - jeg ønsker at deltage

Introduktion til paneldeltagere

Emma Marcegaglia
Emma Marcegaglia
Emma Marcegaglia er formand og CEO for Marcegaglia Holding S.p.A. Hun har været en markant stemme i det europæiske forretningsmiljø i mange år, og støtter aktivt unge entreprenører i Italien og uden for landets grænser. Marcegaglia har haft flere rådgivende funktioner i Europa-Kommissionen, og er formand for den italienske tænketank, FEEM, samt formand og bestyrelsesmedlem for Bracco Group and Gabetti Property Solutions.

Ian Goldin
Ian Goldin
Professor Ian Goldin, grundlægger af Oxford Martin School, er professor på Oxfords Universitet for Globalisation og Udvikling og Senior Fellow på Oxford Martin School. Han har tidligere været rådgiver inden for udvikling for Nelson Mandela, Vice President for Verdensbanken og stået i spidsen for samarbejde med FN omkring en global udviklingsstrategi.

 

   

Johan Melander
Johan Melander
Johan Melander er APAC & MEA kreditdirektør for Electrolux. Han er manager for lokalt baseret teams spredt ud over flere områder. Melander har flere års erfaring i at håndtere kreditrisiko og er derfor et godt bud på en paneldeltager, der har viden og indsigt i den påvirkning som Covid-19 har på international handel i både udviklede og nye markeder.

Edwin Kuhlman
Edwin Kuhlman
Edwin Kuhlman er ansvarlig for underwriting for Atradius Global Kommerciel og leder et team af erfarne underwritere verden over. I tillæg til hans rolle, er han chef for underwriting i Nederlandene. Her overvåger han Nederlandske virksomheders konkursrisiko.

Læs mere om paneldeltagerne her

De næste webinarer:

Webinar #2: Hvordan handelsforhold og told påvirker handlen verden over – midt marts 2021 – kl. 17.00.

Webinar #3: Digitaliseringens påvirkning af kredit, verden over – slut april 2021 – kl 7.00.

Webinar #4: De-globalisering – en ny måde at handle på? Men holder den? – tidlig juni 2021 – kl. 11.00.

Kan du ikke deltage?

Du kan bestille et white paper indeholdende emnerne fra webinaret.

Vi vil publicere detaljer om de kommende webinarer snarest muligt. Alternativt kan du skrive dig op til en e-mail reminder, der fortæller dig, hvornår vi offentliggør indholdet om vores næste event.

White paper

Skriv dig op til white paper

email alert

Skriv dig op til næste webinar

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information