Inkasso

Vi sørger for, at du får dine penge hjem igen

Atradius Collections er sammensat af et hold internationale inkassospecialister som uanset land, tidzone, valutaenhed eller sprog kan hjælpe med at inddrive jeres tilgodehavender.

Atradius Collections

Atradius Collections er et globalt team af internationale inkassospecialister som hjælper jer med at inddrive jeres tilgodehavender uanset land, tidzone, valuta eller sprog. 

 

Atradius Collections Cycle

 

 

Vi inddriver jeres tilgodehavender

Som inkassospecialister kender vi allerede de fleste undskyldninger, man typisk hører fra virksomheder, når fakturaen ikke er blevet betalt.  Vi ved, hvordan man skal reagere på disse og hvor meget pres man skal lægge på, for at sikre effektiv inddrivelse.

Hos Atradius Collections tilbyder vi en bred vifte af inkassoløsninger - lige fra rykkerservice til fakturatjek. Vi ved, at en proaktiv og løsningsorienteret tilgang ofte kan give de bedste resultater. F.eks. kan en aftale om en afdragsordning hjælpe en debitor, der har likviditetsproblemer, med at betale hele tilgodehavendet samtidig med at den gode kunderelation bevares. For at finde den hurtigste og mest hensigtsmæssige løsning inddrager vi jer gennem hele inkassoforløbet.

Vi har det bedste integrerede netværk inden for branchen med støtte fra for vores internationale team af inkassospecialister og vores globale it-platform.

  • Atradius Collections har en global succesrate for inddrivelser på 79,3 %
  • Vi tilbyder erhvervsinkasso i 96% af alle verdens lande.
  • Vi behandler mere end 80.000 inkassosager hvert år
  • Vi hjælper mere end 10.000 kunder i hele verden.

Vi har et omfattende globalt netværk bestående af mere end 480 agenter og advokatfirmaer, som taler det lokale sprog og forstår den lokale kultur og lovgivning.

 

 

 

Agora platform 3steps (Danish)

 

 

 

Inddriv jeres udestående fakturaer nemt online. Med vores online platform registrerer I blot jeres ubetalte fakturaer, herefter er det muligt at følge inkassoprocessen. I vil modtage jeres penge, så snart gælden er inddrevet.

Hvad er fordelene?

  •     Få et øjeblikkeligt uforpligtende tilbud
  •     Registrerer flere inkassosager 
  •     Hold jer opdateret på inkassosagerne døgnet rundt
     

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få et tilbud

Hjemmeside

Telefon

E-mail

Klik her og besøg vores hjemmeside Ring til os på 33 26 50 00 Skriv til os på client.relations.dk@atradius.com