Inkasso

Vi sørger for at du får dine penge hjem igen

Atradius Collections er sammensat af et hold internationale inkassospecialister som uanset land, tidzone, valutaenhed eller sprog kan hjælpe med at inddrive jeres tilgodehavender.

Atradius Collections

Atradius Collections er et globalt team af internationale inkassospecialister som hjælper jer med at inddrive jeres tilgodehavender uanset land, tidzone, valuta eller sprog. 

Atradius Collections Cycle

 

Vi inddriver jeres tilgodehavender

Som inkassospecialister kender vi allerede de fleste undskyldninger, man typisk hører fra virksomheder, når fakturaen ikke er blevet betalt.  Vi ved, hvordan man skal reagere på disse og hvor meget pres man skal lægge på, for at sikre effektiv inddrivelse.

Hos Atradius Collections tilbyder vi en bred vifte af inkassoløsninger - lige fra rykkerservice til fakturatjek. Vi ved, at en proaktiv og løsningsorienteret tilgang ofte kan give de bedste resultater. F.eks. kan en aftale om en afdragsordning hjælpe en debitor, der har likviditetsproblemer, med at betale hele tilgodehavendet samtidig med at den gode kunderelation bevares. For at finde den hurtigste og mest hensigtsmæssige løsning inddrager vi jer gennem hele inkassoforløbet.

Vi har det bedste integrerede netværk inden for branchen med støtte fra for vores internationale team af inkassospecialister og vores globale it-platform.

  • Atradius Collections har en global succesrate for inddrivelser på 79,3 %
  • Vi tilbyder erhvervsinkasso i 96% af alle verdens lande.
  • Vi behandler mere end 80.000 inkassosager hvert år
  • Vi hjælper mere end 10.000 kunder i hele verden.

Vi har et omfattende globalt netværk bestående af mere end 480 agenter og advokatfirmaer, som taler det lokale sprog og forstår den lokale kultur og lovgivning.

 

 

Agora platform 3steps (Danish)

 

 

Inddriv jeres udestående fakturaer nemt online. Med vores online platform registrerer I blot jeres ubetalte fakturaer, herefter er det muligt at følge inkassoprocessen. I vil modtage jeres penge, så snart gælden er inddrevet.

Hvad er fordelene?

  •     Få et øjeblikkeligt uforpligtende tilbud
  •     Registrerer flere inkassosager 
  •     Hold jer opdateret på inkassosagerne døgnet rundt
     

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få et tilbud

Hjemmeside

Telefon

E-mail

Klik her og besøg vores hjemmeside Ring til os på 33 26 51 77 Skriv til os på client.relations.dk@atradius.com

 

 

 

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information