Undgå tab på kunder ved konkurs eller manglende betaling

Er kreditforsikring noget for mig?

  • Beder dine kunder om stadig længere kreditter?
  • Føler du, at du mangler ressourcer til løbende at holde øje med af jeres kunders udvikling?
  • Holder du nogle gange igen med at sælge til nogen, fordi du er nervøs for betalingen?

Kreditforsikring beskytter mod det pludselige uforudsete tab på dine kunder. Hvis din kunde ikke betaler eller går konkurs, dækker Atradius op til 90% af det udestående beløb. Vi holder løbende øje med dine kunders udvikling og hjælper dig med at vurdere, hvornår din kunde ikke længere er kreditværdig, så I kan styre jeres salg hen mod de kreditværdige kunder. Med en kreditforsikring i ryggen får I afdækket jeres risiko, når I går ud på nye eksportmarkeder.

Georg Jensen Damask kreditforsikrer hos Atradius

Få indblik i samarbejdet mellem Atradius og Georg Jensen Damask, og se hvordan Atradius kan understøtte din vækst. 

 

Få et tilbud med 3 nemme trin: 

 

 

--------------------------------------------------------

1

Du sender os en oversigt over udvalgte kunder

med en forventet omsætning for hver kunder. Vi gennemgår dine kunder og vurderer risikoen for hver enkelt. Derfor kan vi udregne et realistisk tilbud - dvs. en pris, der holder. 

--------------------------------------------------------

2

Du modtager dit tilbud fra os

inkl. skræddersyet police og pris. 

--------------------------------------------------------

3

Vi gennemgår sammen policen 

samt kreditvurderingen af dine kunder. 

--------------------------------------------------------

Hvem er Atradius?

Atradius er førende i Danmark inden for Kreditforsikring, garantier og erhvervsinkasso med mere end 90 års erfaring og en markedsandel på 60%. Vi tilbyder løsninger, der understøtter vækst ved at forbedre den økonomiske stabilitet, forenkle kreditstyringen og reducere kreditomkostningerne.
Vores kunder er et bredt udsnit af store og små virksomheder inden for alle brancher. Vi er en del af et globalt kredit- og garantiforsikringsselskab med 3.700 medarbejdere i 54 lande og ejet af forsikringskoncernen Grupo Catalana Occidente. I Danmark beskæftiger vi ca. 100 medarbejdere og har kontor i Århus og København.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få opdateringer om vores seneste publikationer og rapporter, samt øvrige nyheder om, hvordan vi ser udviklingen i en lang række lande og brancher.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke her. 

Få en kreditvurdering! 

...af dine vigtigste kunder og modtag tilbud på kreditforsikring 

 

 

Dine informationer

 

 

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information