Atradius API

Vores data i jeres eget system

Atradius API gør håndteringen af jeres kreditforsikring enkel ved at automatisere processer i jeres egne systemer, og dermed hjælpe jer til at arbejde endnu mere hurtigt og effektivt.

Det kan være en tidskrævende proces med gentagne skift mellem interne og eksterne systemer for udveksling af store mængder data, når I skal holde data om kunder og kreditmaksima opdaterede. Atradius API (Application Programming Interface) gør det muligt at lave en individuel skræddersyet dataintegration i jeres eget systemer med de senest opdaterede informationer fra Atradius som f.eks. kreditmaksima, manglende betalinger, køberratings og meget mere.

Kontakt os

Med Atradius API kan du:

 • Integrere data relateret til kreditforsikring i jeres økonomisystem, CRMsystem eller lignende
   
 • Få adgang til et stort udvalg af individuelle API-services, som I frit kan vælge ud fra, afhængig af hvilke data I ønsker integreret
   
 • Håndtere relevante processer, f.eks. ansøgning om kreditmaksima og indberetning af manglende betalinger, direkte i jeres egne systemer

 

API woman

 

Hurtig og sikker udveksling af data

Atradius API er gratis at få adgang til, og er dynamisk og fleksibel i forhold til integration med jeres egne systemer. Når jeres udviklere har fået adgang til vores API-portal er det nemt at sætte op, så I
kan komme hurtigt i gang.

Vores API understøtter alle de gængse programmeringssprog og brugerfladen kan nemt tilpasses jeres individuelle ønsker. Alle data overføres til jeres systemer via en sikker forbindelse, der opfylder alle gældende standarder.

Læs mere om API her

Fordele:

 • Arbejd med kreditforsikring i jeres egne velkendte systemer
   
 • Undgå at taste de samme data ind i flere forskellige systemer
   
 • Minimér risikoen for manuelle fejl
   
 • Få frigivet tid til virksomhedens kerneopgaver
   
 • Nemt og hurtigt at udvikle

Atradius Atrium

Atradius Atrium | Credit management portal

Atradius Atrium er en onlineportal, som tilbyder en samlet adgang til alle de værktøjer, du har brug for, når du skal håndtere dine policer og ansøge om kreditmaksima.


Atradius Insights

Eye viewing data |Atradius Insights

Vores mål er at understøtte din vækst. Med Atradius Insights, som er vores helt nye online værktøj, giver vi dig mulighed for at være på forkant med nye muligheder eller risici.


Modula Kreditforsikring

(DK-dk) Modula kreditforsikring teaser (image)

Modula kreditforsikring sammensættes udfra den konkrete virksomheds behov og dækker ved insolvens og tab ved manglende betaling.