Atradius Atrium

Håndtér alle dine kreditforsikringsaktiviteter og analysér din portefølje af forsikrede kunder

Atradius Atrium er din indgang til håndtering af din kreditforsikring. I Atrium kan du ansøge om kreditmaksima, indberette manglende betalinger og andre policeaktiviteter samt få adgang til analyser om dine forsikrede kunder.

2024 Atrium Guide - Find den rette køber

Globe with beams of light | Atradius Atrium

Enkelt, relevant og intuitivt

Din tid er dyrebar. Dit arbejde med Atradius skal derfor være så simpelt og nemt som muligt. Atradius Atrium er et godt værktøj til håndtering af din kreditforsikring, der understøtter dig til at minimere den tid, du bruger på administration, så du kan fokusere på det, der er vigtigst for dig.

For at komme i gang kan du se vores korte introduktionsvideo for Atradius Atrium

 

 

Alt hvad du behøver, samlet på ét sted

Atradius Atrium en online platform, som du kan tilgå når som helst og fra ethvert sted, der passer dig. Atrium er designet til at understøtte din virksomhed ved at give dig adgang til at styre risiko og muliggøre handel.

Få overblik over din forsikrede kundeportefølje

Med et sikkert login får du adgang til Atradius Atrium, hvor du får et komplet overblik over din forsikrede kundeportefølje. Du vil være i stand til at se et resumé af dine policedetaljer, se den samlede værdi af dine kreditmaksima, indberettede manglende betalinger og se eller eksportere en liste over dine kreditmaksima og sager.

Administrér dine kreditmaksima

I Atradius Atrium kan du se eventuelle kreditmaksima eller afventende kreditbeslutninger, ansøge om nyt kreditmaksimum eller ændre eksisterende kreditmaksimum ved at øge eller sænke dit kreditmaksimumbeløb, når din handel med din køber ændres.

Indsend og overvåg dine manglende betalingssager

Du kan se alle dine manglende betalingssager på ét sted samt se en opdateret oversigt over din sag og en detaljeret gennemgang af økonomiske oplysninger og sagsaktiviteter.

Nem adgang til værdifuld information om dine forsikrede kunder

Med Atradius Atrium kan du hurtigt og nemt søge efter dine kunder eller potentielle fremtidige handelspartnere og få adgang til virksomhedsoplysninger, regnskabsdata og Atradius Køberrating.

Indberetning til præmieopgørelse

I henhold til betingelserne i din police skal du opgøre og indsende oplysninger til brug for præmieberegning. I Atradius Atrium gøres dette let og ligetil.

Modtag opdateringer om ændringer i din police og følg op på udestående afgørelser

Modtag meddelelser, når noget ændrer sig i din portefølje, f.eks. når et kreditmaksimum er godkendt, eller når en ny kunde/potentiel kunde er fundet. Organisér udestående kreditafgørelser og tilpas dine præferencer, så du få det rette information og data i Atrium.

Få adgang til Atradius Insights for at analysere og styre din portefølje

Med din adgang til Atradius Atrium kan du også overvåge og analysere din portefølje gennem Atradius Insights. Du kan nemt navigere mellem oversigter og detaljeret visninger med kun tre klik, hvilket giver dig indsigt om f.eks. nye tendenser og gør dig i stand til at reagere proaktivt på evt. ændringer.

Se Atradius-publikationer, der er relevante for dine markeder

Atradius Atrium giver dig adgang til rapporter om lande og brancher for mere end 40 lande, så du kan holde dig ajour med aktuelle markedstendenser.

Atradius Insights

Det er væsentligt at have opdaterede information om, hvordan din virksomhed, dine kunder og dine markeder klarer sig. Atradius Insights er designet til at hjælpe dig med at overvåge din forsikrede kundeporteføljes effektivitet, identificere risici og muligheder, opdage tendenser og reagere proaktivt på ændringer.

 

 

2024 Atrium Guide billede

 

Download vores faktaark om Atradius Atrium

Tryk på billedet og download vores faktaark om Atradius Atrium. Med Atradius Atrium kan du:

  • Ansøge om kreditmaksima, modtage kreditafgørelser og justere jeres kreditmaksima løbende
  • Give Atradius besked, når en kunde ikke betaler
  • Foretage indberetning til præmieberegning
  • Se markedsrapporter og andre relevante publikationer

2024 Atrium Guide - Find den rette køber

Atradius API

API woman

Atradius API gør håndteringen af jeres kreditforsikring enkel ved at automatisere processer i jeres egne systemer, og dermed hjælpe jer til at arbejde endnu mere hurtigt og effektivt.


Atradius Insights

Eye viewing data |Atradius Insights

Vores mål er at understøtte din vækst. Med Atradius Insights, som er vores helt nye online værktøj, giver vi dig mulighed for at være på forkant med nye muligheder eller risici.


Modula Kreditforsikring

(DK-dk) Modula kreditforsikring teaser (image)

Modula kreditforsikring sammensættes udfra den konkrete virksomheds behov og dækker ved insolvens og tab ved manglende betaling.