Executive Brief: Ekspertnyt om handel, markeder og kreditstyring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Hvad er kreditforsikring?

Kreditforsikring sikrer din virksomheds salg på kredit, hvis en kunde ikke er i stand til at betale. Hvis du leverer varer eller tjenester i åben regning på kredit, og dine kunder er erhvervsvirksomheder (ind- og udland) og/eller offentlige organisationer i udlandet, er kreditforsikring et værdifuldt værktøj til din kreditstyring. Med kreditforsikring har du tilstrækkelige økonomiske ressourcer til at investere, vokse og betale dine regninger.

  • Hvis din kunde ikke betaler, udbetaler vi dig erstatning. På denne måde har du tilstrækkelig likviditet og kan fortsætte driften af din virksomhed.
  • Hvis du bruger vores internationale inkassoløsning gennem Atradius Collections er det muligt for dig at opretholde dit forretningsforhold med køber og fortsætte dine forretningsaktiviteter problemfrit.
  • Vores viden om købere, brancher og markeder bliver en del af din kreditstyring og i samarbejde etablerer vi kreditmaksima så du handle bekymringsfrit.

Hvorfor tegne en kreditforsikring?

 

kredietverzekering - verzekerd tegen wanbetaling
kredietverzekering - cashflow blijft op orde
kredietverzekering - ondersteuning bij credit management

Forsikret mod tab

En kreditforsikring betaler, hvis dine kunder ikke længere kan betale. Dette giver dig tilstrækkelige økonomiske ressourcer til at investere, betale dine regninger og sikre din virksomheds fremtidige vækst.

Sikrer jeres likviditet

Med en kreditforsikring sikrer du din likviditet, hvilket reducerer risikoen for din virksomhed. Med positiv likviditet kan du opfylde alle dine forpligtelser.

Støtte til din kreditstyring

Vi understøtter din vækst. Du kan fx søge om kreditmaksimum på nye kunder før du handler med dem – det er især givtigt på nye markeder du ikke har handlet på før. Ofte kan det give mersalgsmulighed hurtigere end hvis samhandelen skal ske med sikkerhedsstillelse først.

 

Kreditforsikring forklaret på ét minut

Se den korte video og få forklaret kreditforsikring på et minut. Med en kreditforsikring hos Atradius får I adgang til informationer om mere end 240 millioner kunder i hele verden.

Vores brancheeksperter følger markederne tæt og kan rådgive jer om, hvordan I bedst styrer jeres kreditrisici. Læs mere om, hvordan Atradius kan understøtte jeres vækst med en skræddersyet løsning til netop jeres branche.

Med en kreditforsikring (debitorforsikring) fra Atradius får I:

  • Forbedret økonomisk stabilitet
  • Enkel administration og øgede besparelser
  • Fokus på kunder med en fremtid

Kontakt os

 

Læs mere om vores forskellige kreditforsikringer

Modula Kreditforsikring

(DK-dk) Modula kreditforsikring teaser (image)

Modula kreditforsikring sammensættes udfra den konkrete virksomheds behov og dækker ved insolvens og tab ved manglende betaling.

Multinationale virksomheder

(DK-dk) special risk teaser (image)

En forsikringsløsning baseret på Modula til multinationale selskaber med globalt servicebehov.

Special Products

(DK-dk) lise og pia (image)

Et bredt udvalg af specialforsikringsløsninger udviklet til at imødekomme komplekse risici.