Atradius Atrium

Atradius Atrium er en onlineportal, som tilbyder en samlet adgang til alle de værktøjer, du har brug for, når du skal håndtere dine policer og ansøge om kreditmaksima.

 

 

 

 

Atradius Atrium | Credit management portal

 

 

Atradius Atrium tilbyder dig en sikker adgang til onlineværktøjer og informationer om dine policer i én samlet portal. Med et  brugervenligt design får du hurtig adgang til oplysninger om dine kunder (købere) i en enkelt oversigt. Som omdrejningspunkt for din kredithåndtering, giver portalen dig adgang til dine policer og værktøjer, markedsunderretninger, køberratings og publikationer, så du har mulighed for at optimere håndteringen af din kreditstyring.

Alt hvad du har brug for samlet ét sted

Du kan til enhver tid få adgang til Atradius Atrium, når det passer dig. Portalens funktionalitet er designet til at understøtte din virksomhed med henblik på at hjælpe dig med at styre risici og gøre salg muligt.

Dette omfatter muligheden for at ansøge og modtage beslutninger om kreditmaksima, samt muligheden for at tilgå informationer om køber og markedet.

Atradius Atrium er live nu og tilbyder dig følgende funktioner:

  • Få et hurtigt overblik over din portefølje og administrér dine policedetaljer, herunder muligheden for at ansøge om, modtage beslutninger om, se og håndtere dine kreditmaksima
  • Få adgang til informationer om dine købere
  • Få adgang til Atradius Insights med relevant viden på mere end 240 millioner virksomheder og rapporter målrettet specifikke lande og markeder
  • Adgang både via computer og tablet
  • Drag fordel af muligheden for at skifte mellem sprog og valuta.

Dette er kun starten på Atradius Atrium. Nye funktionaliteter vil blive tilføjet løbende de kommende måneder.

Onlineportalen du altid har drømt om at få adgang til

Atradius Atrium er en efterkommer af succeserne Serv@Net og Atradius Insights. Vores kunder har givet udtryk for, at de ønsker den samme onlineadgang som i Serv@Net samt den intuitive enkelthed fra Atradius Insights. Vi har nu imødekommet disse ønsker og udviklet Atradius Atrium.

Portalen sætter dine policer og købere i centrum. Atradius Atrium er et værktøj, der gør det muligt at ansøge om og se afgørelser på kreditmaksima. Ansøg om det kreditmaksimum, du skal bruge, bekræft, og hvis vi kan tilbyde dig dækning, får du bekræftelse med det samme. Hvis vi ikke kan tilbyde øjeblikkelig dækning, får du en forklaring på dette.


Se vores video for at få et indblik i, hvordan Atradius Atrium kan hjælpe dig.

 

 

Atradius Atrium for mæglere og agenter

Vi tilbyder forskellige overblik og informationer, som gør det lettere for dig at håndtere alt fra en enkelt police til store porteføljer. En sikker adgang gør det muligt for dig at få adgang til de informationer, du skal bruge for at forbedre interaktionen med dine kunder. Du får en enestående mulighed for at blive en del af deres forretningsmodel og tilføje værdi.

Relaterede dokumenter

Relateret indhold

Atradius Insights

Vores mål er at understøtte din vækst. Med Atradius Insights, som er vores helt nye online værktøj, giver vi dig mulighed for at være på forkant med nye muligheder eller risici.

Kreditforsikring fra Atradius

Den rigtige kreditforsikring er et vækstværktøj. Find den løsning der passer jer.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information