Atradius Flow

Se videoen om Atradius Flow, som gør det muligt at håndtere vores kreditforsikring væsentligt mere effektivt og nemt.

Nem og enkel administration af din kreditforsikring

Atradius Flow integrerer kreditforsikring i Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365 Business Central. Med Atradius Flow kan I arbejde med kreditforsikring i jeres eget velkendte miljø, hvor alle processer relateret til jeres kreditforsikring vil være understøttet og automatiserede. Med data, der altid er opdaterede og korrekte vil I samtidig opleve en høj grad af sikkerhed.

Atradius Flow installeres nemt og hurtigt af jeres egen IT-partner.

Fordele ved Atradius Flow

Med kreditforsikring integreret i jeres egne arbejdsgange letter Atradius Flow administrationen af jeres kreditforsikring. Atradius Flow tilbyder bl.a. følgende fordele:

  • Atradius Flow sparer dig tid på manuelt tastearbejde og mindsker risikoen for tastefejl ved at automatisere væsentlige arbejdsgange i din daglige kreditstyring. I får mere tid til jeres kerneopgaver og samtidig større sikkerhed i jeres kreditstyringsproces.
  • Atradius Flow gør det nemmere for jeres medarbejdere at arbejde med kreditforsikring og komme nemt og hurtig i gang med dette. Det hele foregår i det velkendte Microsoft Dynamics-miljø, hvilket gør oplæringen hurtigt og enkelt.
  • Atradius Flow gør Atradius' informationer om jeres købere tilgængelige i jeres eget økonomisystem. Dermed får I øget jeres kreditrisici, hvilket samtidig giver bedre mulighed for bedre vidensdeling af jeres kreditrisici i hele organisationen.

 

Onlineportalen giver mere sikkerhed, mindre tastearbejde

Atradius Flow giver jer netop det, navnet siger: Flow. Når kreditforsikringen er integreret i Microsoft Dynamics, kan den person, der administrerer kreditforsikringen, udføre sit arbejde mere effektivt, samtidig med at risikoen for fejl minimeres.

Atradius Flow henvender sig til alle brugere af Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365 Business Central. Bruger du et andet økonomisystem, end ovenstående, kan du i stedet have glæde af vores opdaterede API’er. 

Udfyld venligst nedenstående formular og få mere at vide om, hvordan vores API’er kan integreres med jeres økonomisystem og bliv opdateret med seneste information om Atradius Flow og vores andre automatiserede løsninger til kreditforsikring.

 

 

 

 

Relaterede dokumenter

Download
Atradius Flow

4.67MB PDF

Relateret indhold

Atradius Atrium

Håndtér alle dine kreditforsikringsaktiviteter og analysér din portefølje af forsikrede kunder

Atradius Insights

Vores mål er at understøtte din vækst. Med Atradius Insights, som er vores helt nye online værktøj, giver vi dig mulighed for at være på forkant med nye muligheder eller risici.

Kreditforsikring fra Atradius

Den rigtige kreditforsikring er et vækstværktøj. Find den løsning der passer jer.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information