Byggematerialer

Vi har mange kunder der producerer byggematerialer og sælger på kredit. Læs mere om hvordan vores kunder og vi ser på udfordringerne.

 

Atradius Kreditversicherung - businesswoman reading document

 

 

 

Bygget til vækst

Danske producenter af byggematerialer har de sidste år oplevet store forandringer og det er nu blevet endnu mere interessant at vinde kunder på nye markeder. Samtidig ser stadig flere producenter en fordel i at indgå tættere samarbejde med deres kunder. Det betyder både nye muligheder for vækst, men også en række nye udfordringer.

Med nye markeder følger nemlig en række risici. Øget konkurrence og pres på priser og kreditter kan udfordre likviditeten, og en manglende betaling fra en kunde kan derfor få store konsekvenser. Hvis afhængigheden stiger, producenter og kunder imellem, bliver risikoen kun større.

Skal din virksomhed vokse, skal du derfor udover at kunne tilbyde konkurrencedygtige kreditter og sikre dig selv mod manglende betalinger konstant være opmærksom på hvordan dine kunders markeder udvikler sig.


Vi tilbyder en enkle, men komplette løsning, der gør det muligt at få kreditvurderet dine kunder og nemmere at tilbyde konkurrencedygtige kreditvilkår, samtidig med at du undgår at sætte din virksomheds økonomi over styr. Vi overvåger løbende dine kunders betalingsevne og udviklingen i branchen og de markeder du handler på. Med denne viden og vores erfaring og ekspertise er du godt rustet til at gribe de nye vækstmuligheder.

Kontakt os og hør mere om hvorledes vi kan understøtte din vækst med en kreditforsikring skræddersyet jeres behov på 33 26 50 00.

Atradius understøtter din vækst.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information