Webinar: Bliv klædt på til at arbejde i Atradius Atrium

Overblik over event

Business people walking up stairs | Atradius

Dato:

20 Oct 2021

Sted:

Microsoft Teams

Endelig registrering:

20 Oct 2021

Beskrivelse

Bliv klædt på til at arbejde i Atradius Atrium

Kontakt

Tony.STAVNSHOJ@atradius.com

Webinar: Bliv klædt på til at arbejde i Atradius Atrium

Er du ny bruger af Atrium? Eller vil du gerne lære mere om onlineportalen? Så kom med den 20. oktober fra kl. 10:00-11:00.

Webinaret er til dig der:

  • Er ny i Atradius Atrium. Vi hjælper dig godt i gang – og alle spørgsmål er tilladt
  • Er godt i gang med Atradius Atrium. Vi genopfrisker din viden.

Vi dykker ned i de mange muligheder Atradius Atrium giver dig i dit daglige arbejde med kreditforsikring. Du vil blandt andet lære om, hvordan du ansøger om kreditmaksima, indberetter manglende betalinger og får adgang til din policeinformation.

Bliv klædt godt på den 20. oktober fra kl. 10:00-11:00. Vi ser frem til at hjælpe dig, og vil afslutte webinaret med en Q&A.

 

Gå til live event nu

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information