Integreret kreditforsikring med Atradius Flow

Overblik over event

Atradius flow

Dato:

27 Mar 2023

Sted:

Microsoft Teams

Endelig registrering:

27 Mar 2023

Beskrivelse

På dette webinar gennemgår vi fordelene ved Atradius Flow, hvad kræver det at installere modulet.

Hvad er Atradius Flow og hvordan kan I få glæde af det?

Med Atradius Flow kan I arbejde med kreditforsikring i jeres eget velkendte miljø, og få understøttet og automatiseret relaterede processer.

Atradius Flow er en standardløsning til NAV og Business Central, der integrerer kreditforsikring med jeres eget økonomisystem. Atradius Flow giver jer netop det, navnet siger: Flow. Når kreditforsikringen er integreret i NAV eller Business Central, kan administrationen af kreditforsikring udføres mere effektivt, samtidig med at risikoen for fejl minimeres.

  • Flow er nem og hurtig at installere
  • Forenkler administrationen
  • Giver opdaterede og korrekt data
  • Automatiserer jeres processer
  • Frigiver tid til mere værdiskabende aktiviteter
  • Giver jer øget indsigt i jeres kreditrisiko
  • Mere effektiv håndtering af jeres forsikringer
  • Nem håndtering i den kendte brugergrænseflade
  • Sparer tid på manuelle indtastninger og reducerer risiko for manuelle fejl

På dette webinar gennemgår vi fordelene ved Atradius Flow, hvad kræver det at installere modulet. Samtidig vil jeg vise lidt rundt i modulet og give indsigt i, hvordan integrationen virker i dagligdagen.

Der vil være mulighed for, at stille spørgsmål til sidst.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information