Atradius Flow

Nem og enkel administration af din kreditforsikring.

Atradius Flow integrerer kreditforsikring i Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365 Business Central. Med Atradius Flow kan I arbejde med kreditforsikring i jeres eget velkendte miljø, hvor alle processer relateret til jeres kreditforsikring vil være understøttet og automatiserede. Med data, der altid er opdaterede og korrekte, vil I samtidig opleve en høj grad af sikkerhed.

Atradius Flow installeres nemt og hurtigt af jeres egen IT-partner.

 

 

Få mere information om Atradius Flow og vores automatiserede løsninger til kreditforsikring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atradius opbevarer og behandler mine personlige data som beskrevet i Atradius' privatlivspolitik. Jeg kan altid framelde mig ved at klikke på "Afmeld" nederst i nyhedsbrevet.

Fordele ved Atradius Flow

Med kreditforsikring integreret i jeres egne arbejdsgange letter Atradius Flow administrationen af jeres kreditforsikring. Atradius Flow tilbyder bl.a. følgende fordele:

  • Atradius Flow sparer dig tid på manuelt tastearbejde og mindsker risikoen for tastefejl ved at automatisere væsentlige arbejdsgange i din daglige kreditstyring. I får mere tid til jeres kerneopgaver og samtidig større sikkerhed i jeres kreditstyringsproces. 
  • Atradius Flow gør Atradius’ informationer om jeres købere tilgængelige i jeres eget økonomisystem. Dermed får I øget viden om jeres kreditrisici, hvilket samtidig giver mulighed for bedre vidensdeling af jeres kreditrisici i hele organisationen.    
  • Atradius Flow gør det enkelt for jeres medarbejdere at arbejde med kreditforsikring og komme nemt og hurtig i gang med dette. Det hele foregår i det velkendte Microsoft Dynamics-miljø, hvilket gør oplæring hurtigt og enkelt.

Onlineportalen giver mere sikkerhed og mindre tastearbejde

Atradius Flow giver jer netop det, navnet siger: Flow. Når kreditforsikringen er integreret i Microsoft Dynamics, kan administrationen af kreditforsikring udføres mere effektivt, samtidig med at risikoen for fejl minimeres.

Atradius Flow henvender sig til alle brugere af Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365 Business Central. Benytter I et andet økonomisystem, end ovenstående, kan I få glæde af vores opdaterede API’er.

Udfyld venligst nedenstående formular og få mere at vide om, hvordan vores API’er kan integreres med jeres økonomisystem og bliv opdateret med seneste information om Atradius Flow og vores andre automatiserede løsninger til kreditforsikring.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information