Årsberetninger

Årsberetningen giver et komplet overblik over Atradius’ performance, strategier og yderligere økonomisk information set over et helt år.

The latest Annual Reports and summaries are available to view and download (Download Adobe Reader).

Atradius Årsrapport 2019  – Shaping tomorrow together

Atradius Annual Report 2019

Hos Atradius fokuserer vi løbende vores indsats på de ting, der betyder noget for vores kunder og forretningspartnere. Vi tager udgangspunkt i kunderne i alt, hvad vi gør, ved at udvikle kreditforsikrings- og kreditstyringsprodukter, der bygger på en dyb forståelse af deres behov, således at vi sammen arbejder mod vores fælles vækst og profitabilitet. Vores vedvarende engagement i at yde den bedste service gjorde det muligt for os at gøre 2019 til endnu et meget succesrig år.

Forsikringspræmieindtægterne steg med 6,7 % (6,1% med konstante valutakurser), da Atradius så fortsættelsen af ​​en stabil og konstant væksttrend i de fleste regioner i hele koncernen. Vores resultat for året voksede til 227,7 mio. €. En stigning på 12,4 % fra 2018, som en afspejling af vores fortsatte fokus på lønsom vækst. Vi opnåede en solid skadekvotient på 42,8 % og udbetalte over 810 millioner € i skader til vores kunder. Vores kundefastholdelse ligger på 93,4%, hvilket afspejler, at vi er en troværdig partner til at styre risiko og muliggøre handel for vores kunder.

Udsigten for 2020

De økonomiske udsigter for 2020 er moderat global vækst, hvor konkurser forventes at stige på baggrund af svagere økonomiske data. Vi er forberedt på at modstå disse turbulente tider, da vi har viden og færdigheder til at styre vores kunder uden om uholdbare risici, og hjælpe dem med at handle sikkert og udvide deres forretning. Gennem vores markante investeringer i innovation og teknologisk udvikling fortsætter vi med at styrke vores forståelse og viden om de tendenser, der former fremtiden for international handel.

Atradius administrerende direktør, David Capdevila, udtaler ”2019 var fuld af usikkerhed for den internationale handel. Imidlertid fortsatte denne med at vokse, og kombinationen skabte en stærk efterspørgsel efter vores produkter og tjenester. Udsigterne for 2020 ser meget lig ud med en beskeden vækst i verdens BNP og en stigning i insolvenser. Vi forventer, at dette giver et gunstigt miljø for fortsat vækst i vores indtægter. ”

 

Relaterede dokumenter

Relateret indhold

Koncernledelse

Vores koncerndirektion og bestyrelse driver vores forretning med udgangspunkt i vores interessenter og vores kunders behov.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information