Succesfuld samhandel med Kina

Kina er en økonomisk og kommerciel stormagt. Atradius har fokus på samhandel med Kina og opstiller i den forbindelse ti råd, som kan hjælpe dig med at skabe vellykkede og varige handelsrelationer

 

Image - Workers Viewing Screen

 

Læs de 10 råd, men se den fulde rapport nedenfor for uddybende forklaring af de enkelte råd. 

  1. Hold dig opdateret med Kinas importlovgivning. De regler, som regulerer importen i Kina, er komplekse og underlagt konstant forandring.
  2. Få så meget ud af de frie handelszoner som muligt! I 2016 har den kinesiske regering oprettet syv nye frie handelszoner.
  3. Tænk kinesisk! Det kan anbefales at tage sig tid til at undersøge, hvordan din potentielle kunde i Kina driver virksomhed, og anerkende den kinesiske virksomhedskultur. 
  4. Overhold den kinesiske konkurrenceret. Til trods for, at det ikke er Kinas lovgivning, der er valgt til at regulere købekontrakten, vil enhver aftale om salg af varer eller servicer til Kina være underlagt Kinas konkurrencelovgivning. 
  5. Beskyt dig mod kopiering! Kina har desværre et uheldigt omdømme, når det kommer til piratkopiring og produktionen af falske varer.
  6. Vælg den rette betalingsmetode. Det kan betale sig at overveje måden, der skal betales på. Ikke alle betalingsmetoder er lige hensigtsmæssige i alle situationer.
  7. Lokal tilstedeværelse kan forøge salget. En fysisk tilstedeværelse i Kina kan være en stor fordel for udenlandske forhandlere. 
  8. Overvej onlinesalg. Kina har det største marked i verden, når det kommer til e-handel. B2C salget stiger 25% om året. 
  9. Vælg den rette metode til at løse konflikter. Der er restriktioner i Kinesisk lovgivning om, hvor og hvordan kommercielle tvister kan løses, hvorfor man bør være omhyggelig, når man udformer en kontrakt. 
  10. Sørg for at sikre dig mod tab på dit udestående. Som en fornuftig sikkerhedsforanstaltning, bør leverandører sikre sig med en kreditforsikring, når de handler med Kina. 

Relateret indhold

Trade successfully with China 2016

Rapport

China is a major economic and trading power. Trade successfully with China sets out ten simple-to-follow rules that can help make your trading relationships with China lasting and successful.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information