Svindel

Vi oplever at vores kunder, der handler med letomsættelige varer, ofte bliver udsat for svindelforsøg fra virksomheder, som bestiller varer på kredit for derefter at stikke af fra regningen.

Vi har udarbejdet to korte pjecer, der beskriver eksempler på svindelforsøg og giver en række gode råd til, hvordan man øger sin årvågenhed over for potentiel svindel.

Identitetssvindel

Få gode råd til, hvordan man undgår at blive snydt af en køber med falsk identitet.

Svindel ved kreditkøb

Danske virksomheder, der handler med letomsættelige varer, bliver ofte udsat for svindelforsøg fra virksomheder, som bestiller varer på kredit for derefter at stikke af fra regningen.

Relaterede dokumenter

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information