Eksport i en foranderlig verden

Seminar 4. april 2017, Marriott Hotel, København

Indhold

Hvordan udvikler handelsmulighederne og risikobilledet sig for tre vigtige eksportmarkeder; Storbritannien, USA og Kina?

Vi har inviteret Henrik Drusebjerg fra Carnegie Investeringsbank til at komme og give sit syn på udviklingen i den globale økonomi med særligt fokus på de tre eksportlande. Vi flyver også tre eksperter ind fra henholdsvis Storbritannien, USA og Kina til at dele deres syn på begivenheder, der har indvirkning på handelsmuligheder og -risici.

Tid & sted

Seminaret afholdes den 4. april 2017 på Hotel Marriott i København (Kalvebod Brygge 5, 1560 København V).

 

Program

For hvert marked gennemgår vi de økonomiske og politiske tendenser (overblik over den økonomiske udvikling, væsentlige strukturelle udfordringer og tendenser, der forventes vil påvirke handel) og vores risikovurdering (Hvad er de forventede virkninger / konsekvenser for markederne og nøglesektorer. Forventninger til udviklingen af ​​kreditrisikoen. Særlige forhold i kreditstyringen i markedet).

tid Emne Taler
09:30 Registrering  
10:00 Introduktion Jørgen Lund Lavesen
Adm. direktør
Atradius Danmark
10:10 Key Note om den økonomiske udvikling Henrik Drusebjerg
Chefstrateg
Carnegie Investeringsbank
10:55

USA
(indlæg på engelsk)

Douglas Collins
Risk Director
Atradius USA
11:25 Pause  
11:45

Storbritannien
(indlæg på engelsk)

Michael Thomas
Executive Manager
Atradius UK
12:15 Kina og Sydøstasien
(indlæg på engelsk)
Chris Chen
Risk Director
Atradius UK
12:45 Afrunding Jørgen Lund Lavesen
Adm. direktør
Atradius Danmark
13:00-14:00 Stående buffet og mulighed for at have dialog med Atradius-medarbejdere  

 

Tilmeld dig seminaret

No-show fee

Det er bindende tilmelding, og vi fakturerer et no-show fee på 300 kr. ved udeblivelse uden forudgående afbud.

Tilmeld dig vores seminar  | Atradius

Om Atradius’ eksperter

Douglas Collins, Risk Director Atradius USA
Douglas er ansvarlig for kreditvurderingen af købere  i Nord- og Sydamerika for Atradius. Han har mangeårig erfaring i vurdering af kreditrisici i USA og hans team følger mange tusinder amerikanske købere på vegne af Atradius’ kunder  i hele verden.

Michael Thomas, Risk Director, Atradius UK
Michael er ansvarlig for kreditvurderingen af købere i UK. Hans team følger udviklingen i kreditværdigheden af britiske virksomheder. Michael Thomas har tidligere være ansvarlig for kreditvurderingen af købere relateret til multinationale selskaber og har stor indsigt i globale markeder.

Chris Chen, Underwriter Manager, Atradius Kina
Chris Chen er baseret i Shanghai hvor hun på vegne af Atradius‘ kunder kreditvurderer og følger kreditværdigheden af kinesiske købere. Hun har stor indsigt i kinesisk forretningsliv.

 

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information