Søg job hos Atradius

Har du den rette baggrund, og matcher Atradius dine ønsker? Send os din ansøgning, hvis der er et match mellem Atradius og dine tanker om fremtidig karriere og arbejdsplads.

 

Er vi en del af din fremtid?

En virksomhed er kun så god, som de medarbejdere den ansætter. I Atradius har vi en ambition om hele tiden at udvikle os. Vi har de bedste medarbejdere, der gennem samarbejde indfrier både personlige og organisatoriske mål. Hos os får du indflydelse på egen jobsituation. Du udvikler dig gennem alsidige opgaver, kolleger der gerne deler ud af deres viden og via samarbejdet med mange forskellige typer virksomheder. Et professionelt engagement og en høj tilfredshed blandt vores medarbejdere er fundamentet for vores succes.

 

Vi modtager meget gerne uopfordrede ansøgninger, som vi screener med henblik på at opretholde en stærk emnebank, der kommer i brug, når vi får behov for at finde en ny kollega.

Ledige stillinger

Nordic Marketing Automation Specialist

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information