Guides

I denne sektion kan du finde praktiske tips til kreditstyring og risikohåndtering samt hvorledes I sikrer at I får udbetalt jeres penge til tiden.

Atrium-guides

Her kan du finde guides til specifikke emner i Atrium. Har du yderligere spørgsmål til Atrium er du altid velkommen til at kontakte Kundecenter på tlf.: 33 26 52 30.

Svindel

Vi oplever at vores kunder, der handler med letomsættelige varer, ofte bliver udsat for svindelforsøg fra virksomheder, som bestiller varer på kredit for derefter at stikke af fra regningen.

Risk Map

Atradius' Risk Map er et verdenskort, der viser risikoniveauet for en lang række lande.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information