Kreditforsikring - beskyt din virksomhed mod konkurser

Kreditforsikring beskytter din virksomhed mod skader forårsaget af ubetalte fakturaer. Betaler din kunde ikke? Så vil du stadig modtage dine penge. Med en kreditforsikring kan du altså styrke dit cash flow og beskytte din arbejdskapital.

Få en kreditrisikorapport

Hvad er Atradius Flex? 

Atradius Flex er kreditforsikring til virksomheder med en omsætning op til DKK 50 mio. Løsningen er, som navnet antyder, fleksibel og den sikrer dig dine penge, hvis en kunde ikke kan betale.  

Du vælger selv dit maksimale erstatningsbeløb og prisstrukturen er fast og simpel. Det betyder, at du nemt kan komme i gang med at bruge Atradius Flex – og har du brug for sparring, så sidder din personlige kundechef altid klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os

Hvad koster forsikringen?

Normalt afhænger prisen på en kreditforsikring af dine kredittider, hvilke markeder du eksporterer til, din tabshistorik og din koncentrationsrisiko. Men med Atradius Flex har du samme faste pris og vælger selv dit maksimale erstatningsbeløb. I tillæg til præmien er der et gebyr på 15% for et ubegrænset antal kreditvurderinger af dine ansøgninger. Du kan se priserne i skemaet nedenfor:  

atradius flex tabel

Fakta om forsikringen

 • Dækning: Vi dækker dine tab, dvs. dine forsikrede kunders konkurser eller manglende betalinger med 90%. Det betyder, at du kan handle med virksomheder både lokalt og globalt uden at frygte konsekvensen af udeblevne betalinger
 • Politisk risiko:  Eksporterer din virksomhed til lande, hvor der er risiko for at betalinger stopper pga. interne eller eksterne konflikter, valutaproblemer og lignende, er du i udgangspunktet forsikret mod dette. 
 • Præmie: Din præmie er fast og afhænger af, hvad du vælger at have som maksimalt erstatningsbeløb. Du kan altid justere din forsikring, så den passer til dine behov. 
 • Selvrisiko: Der er en selvrisiko på 10% med Atradius Flex og en bagatelgrænse for erstatningsudbetaling på DKK 10.000. 
 • Maksimal erstatningssum: Det er vigtigt, at du er sikret, hvis uheldet er ude, og dit tab bliver stort. Derfor bør du vælge den maksimale erstatningssum, der passer til dit behov. 
 • Kredittid: Kredittiden fastsættes i forhold til de kreditbetingelser, du tilbyder dine kunder. Med Atradius Flex kan du få dækket op til 120 dage. Typisk er kredittiden mellem 30 og 120 dage. 
 • Gebyrer: Atradius Flex er skabt med en transparant prisstruktur, som inkluderer et fast gebyr på 15% af din præmie, der giver adgang til et ubegrænset antal kreditvurderinger.  
 • Inkasso: Vores globale inkassoservice er en integreret del af Atradius Flex, og vi dækker 90% af inkassoomkostningerne. Vores online platform sikrer, at du kan bevare overblikket.
 • Skadeudbetaling: Hos Atradius får din virksomhed, ved dækningsberettigede tab, udbetalt erstatning senest seks måneder efter manglende betaling fra din kunde. Ved din kundes konkurs udbetaler vi senest efter 14 dage. 
 

 

Det får du også med ...

 • Dedikerede kundechefer: Som Atradius Flex kunde får du faste kontaktpersoner. Dine kundechefer tager sig af de overordnede spørgsmål til din police og hjælper bl.a. med at justere den, hvis du begynder at handle på nye markeder, under andre betalingsbetingelser, og når din forsikrede omsætning falder eller stiger
 • Dataintegration: Atradius tilbyder to typer af integration til jeres ERP/økonomisystem. Atradius Flow, der er et ‘plug & play’ modul til Microsoft Dynamics NAV & Business Central. Atradius API, der er vores løsning til en integration, hvor du selv styrer dit set-up, uanset ERP/økonomisystem. 
 • Intuitiv online platform: I Atradius Atrium kan du nemt søge kreditmaksima frem på potentielle kunder og ansøge om at forsikre kredithandel med dem. Her kan du samtidig følge hver enkelt ansøgning og danne dig et samlet overblik over dine kreditmaksima.
 • Et dansk kundecenter: De erfarne medarbejdere i vores danske kundecenter sidder klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, der kan dukke op i forbindelse med det operationelle arbejde med din kreditforsikring.  

 

Find ud af, hvilke kunder du bør forsikre! 

Få en dialog med vores eksperter om, hvordan du bedst mindsker risikoen på dine vigtigste debitorer.