Mød nogle af vores kollegaer

Sådan er det at arbejde hos Atradius.

Vi har bedt nogle af kollegerne fortælle om dét, der karakteriserer deres hverdag i Atradius, og hvordan de oplever deres job.

 

 

Atradius Careers case study | FrankFrank Rønsholt, ITS

Kaffen er bedst i Milano

Senior Advisor Frank Rønsholt finder du den ene uge i færd med at klargøre arbejdsstationer i Helsinki, mens han ugen efter kan være på vej til Tokyo for at flytte et overophedet og jordskælvstruet serverskab ind i skyggen. Som del af Atradius’ globale IT-team er respekten for de kulturelle forskelle, der naturligt hersker i en organisation med kontorer i 54 lande, en kernekompetence. Systemerne skal snurre for kunder og kollegaer fra solen står op i Shanghai til den går ned i Honolulu.

Læs hele historien. Åbn pdf. versionen forneden på side under 'Relatede dokumenter'

Jakob Kehlet, Atradius KreditforsikringJakob Kehlet, Salg

Tag snakken!

Jakob Kehlet er Sales Manager i Atradius. Med base på Århuskontoret, besøger han mere end 100 virksomheder om året. Jakob er også fodbolddommer og vist ikke så ringe endda. Siden 2009 har han dømt kampe i den danske Superliga og siden 2011 dømt FIFA-kampe internationalt. Jakob har flere gange været nomineret til årets fodbolddommer. Læs i dokumentet nedenfor, hvordan det hele begyndte, hvilke kompetencer han bruger i begge jobs og hvordan han balancerer familie, arbejde og… endnu et arbejde.

Læs hele historien. Åbn pdf. versionen forneden på side under 'Relatede dokumenter'

Relaterede dokumenter

Download
Frank Rønsholt

2.06MB PDF

Download
Jakob Kehlet

1.37MB PDF

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information