Karriere

"Vi har fokus på at skabe et resultatorienteret partnerskab med vores kunder, og derfor arbejder vi tæt sammen og tror på princippet om, at vidensdeling og samarbejde skaber bedre resultater."

Nordisk HR Manager | Pia Frisk

En virksomhed er kun så god, som de medarbejdere den ansætter. I Atradius har vi en ambition om hele tiden at udvikle os. Vi har de bedste medarbejdere, der gennem samarbejde indfrier både personlige og organisatoriske mål. Hos os får du indflydelse på egen jobsituation. Du udvikler dig gennem alsidige opgaver, kolleger der gerne deler ud af deres viden og via samarbejdet med mange forskellige typer virksomheder.

Karriere og udvikling

Viden er et kerneområde i Atradius, og atmosfæren er præget af det internationale perspektiv.

businesswoman relaxing behind desk (2-1)_365_183

Vores værdier

Vores værdier danner nøgleordene for ATRADIUS.

businessman talking on phone (2-1) 365x183

Typer af jobs

Vi lever af viden, service og formidling.

Asian business people talking outside (2-1) 365x183

Mød nogle af vores kollegaer

Sådan er det at arbejde hos Atradius.

Business people handshake (2-1) 365x183

Søg job hos Atradius

Har du den rette baggrund, og matcher Atradius dine ønsker? Send os din ansøgning, hvis der er et match mellem Atradius og dine tanker om fremtidig karriere og arbejdsplads.

businesswoman reading document (2-1)
Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne heri er udelukkende informative og må ikke bruges til andre formål. Se venligst den aktuelle police eller den relevante produkt- eller serviceaftale for de gældende betingelser. Intet heri medfører nogen rettighed, forpligtelse eller ansvar på vegne af Atradius, herunder enhver forpligtelse til at foretage due diligence af købere eller på dine vegne. Hvis Atradius foretager en due diligence vedr. en køber, er det for egne forsikringstekniske formål og ikke til fordel for den forsikrede eller nogen anden person. Ydermere må Atradius eller dets tilknyttede virksomheder eller datterselskaber ikke på noget tidspunkt være ansvarlig for direkte, indirekte, konkret dokumenterede tab eller følgetab, der måtte opstå som følge af brugen af udtalelserne i denne information