Brancher

"Vores erfaring og det faktum, at vi er markedsleder gør os i stand til at tilbyde løsninger, der tager udgangspunkt i din branche"

Annette Dufour | Underdirektør Atradius

Det er ikke uden grund, at vi er markedsleder i Danmark og førende inden for en lang række brancher. Vi har erfaring og indsigt i netop din branche, og ved hvilke vilkår der gælder for at sikre din virksomhed bedst muligt. Kreditvurderinger foretages af specialister der sidder tæt på det marked og den branche hvor du handler, hvilket tilfører lokal viden og ekspertise. Nedenstående har vi fremhævet nogle få brancher. Kontakt os og hør mere.

Mode og design

En strukturet tilgang til kreditstyring er nøglen til succes. Vi kan forsikre din virksomhed mod tab på debitorer og inddrive jeres udestående – uanset hvor mange kunder du har.

Smiling businessman talking on phone

Marine og bunker

De rigtige kreditbeslutninger giver en klar konkurrencefordel. Vi er dybt forankret i marine- og bunkersektoren og vores globale maritime team sikrer effektivitet og hastighed, både lokalt og globalt.

Business people handshake

Maskinproducenter

Med vores løsning bliver det mere enkelt at identificere og dække kreditrisici, lige fra tilbudsgivningen og produktion, til levering, eftersalg og service. Alt sammen involverer dine kunder.

businessman walking holding coffee

Transport og logistik

Vi tilbyder en løsning der giver effektiv kreditstyring, øger hastigheden og kvaliteten i fastsættelse af kreditter. Det sikrer salget, reducerer kreditomkostningerne og forbedrer driftskapitalen.

Businessman with coffee and tablet

Landbrug og fødevarer

Som markedsleder er vi solidt funderet i landbrugs- og fødevarebranchen. Vi følger store og små købere i hele verden – og i alle dele af sektoren, og er derfor tæt på markedet.

Man and woman reading document | Atradius Takaukset

Bygge og anlæg

Vi stiller mange garantier og har mange kunder i branchen. Derfor har vi også en stor viden om branchen. Læs hvorledes vi ser branchen og hvordan kreditforsikring kan skabe værdi.

businessman talking on phone

Byggematerialer

Vi har mange kunder der producerer byggematerialer og sælger på kredit. Læs mere om hvordan vores kunder og vi ser på udfordringerne.

Atradius Kreditversicherung - businesswoman reading document